Skip to content

Kallt i sängen

24 september, 2012

Trots att ventilationen i min lägenhet äntligen efter många års bråk om saken blivit påbörjat åtgärdad av proffs (!) drar det kallt i sängen. Fötterna blir som isbitar så fort jag kryper ner under täcket. Oavsett hur mycket jag täcker över fossingarna blåser det kall luft om dem ändå. OK, det är bara att göra som när man campar. Nej, inte krypa ner i en sovsäck (men det gjorde jag ibland då när det begav sig riktigt illa) utan se till att isolera underifrån. De här resårmadrasserna med tunna bäddmadrasser är ett mycket dåligt skydd mot golvdrag. Tunnare vindskydd som t.ex. plastskynken gjorde ingen skillnad. Nu lade jag en skumgummimadrass mellan resårbotten och bäddmadrass.

Inte särskilt snyggt men det funkar! Draget nerifrån borta! En pläd över fotändan fixar resten av draget som inte är lika kraftigt en bit upp i rummet.

När proffsen kollade utsuget i köket konstaterade de att det var tvärstopp där. De lyckades fixa till en glugg i stoppet så matoset för första gången på många år går ut där istället för att smyga sig genom köket, genom hallen och ut i badrummet. Det ni!!!

Annonser
6 kommentarer leave one →
 1. 24 september, 2012 19:42

  Å där ligger du likt prinsessan på ärten och bara myyyyyser…

 2. 25 september, 2012 09:30

  Eftersom värmen stiger uppåt får du nog slå klackarna i taket där i sängen!

  • 25 september, 2012 20:42

   *måste köpa nya skor med väääldigt höga klackar*

 3. 25 september, 2012 09:45

  Haha, skrattar åt kommentarerna! Men så bra att du kom på hur du skulle rå på draget. Nu kan du sussa gott och vakna med ett leende, färdig för nya fotoäventyr.

  • 25 september, 2012 20:44

   Älskar att få sådana där skojiga kommentarer!

   Det har varit ett helsike att försöka få slut på kölden i fotänden på sängen i flera år nu. Men nu gick det! Jag lär bli en bra mycket snällare människa när nattsömnen nu är bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: